-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Nollade igår

Igår var jag ute med Micke och fiskade havsöring hela dagen. Micke hade en känning första stoppet och sen blev det inte mer på hela dagen trots fina förhållanden. Vi såg dock några riktigt duktiga fiskare, havsörn och säl. Det är andra gången som jag blev utan fisk i båten under hösten och det känns sådär men med trevligt sällskap och kanonväder så blev det en bra dag i alla fall. Vi fick påhälsning av en svan familj som kom ända fram till båten och dom lutade halsen över relingen som om dom var vana att bli matade. Har aldrig förr varit med om detta ute på sjön.
Site Builder drivs av  Vistaprint