-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Bra start på 2014

Då var 2013 slut och vi skriver 2014. Vintern kom till slut men jag hann med några dagars fiske första veckan i januari. Kallt i vattnet och tröga gäddor men trots det kunde några gäddor inte motstå en långsamt fiskad fluga. Nu börjar en intensiv period med marknadsföring och förberedelser inför våren. Jag vill passa på att tacka all ni som varit med och test fiskat under hösten. Ibland har fisket varit riktigt bra och ibland har det slagit slint men det hör liksom till när man testar nya ställen under olika förhållanden. Jag ser nu fram emot ett mycket spännande år med förhoppningsvis mycket fiske och nya trevliga bekantskaper.
Site Builder drivs av  Vistaprint