-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Lord of the Rings, Mälaren

I helgen ägnade jag mig åt något jag inte gjort på många år nämligen tävla i fiske. I söndags avgjordes årets upplaga av Lord of The Rings i Mälaren. 40 st. anmälda men jag tror att det till slut bara var 31 st. som dök upp. Fisket som gällde var flugfiske efter gädda från flytring och det blev en utmaning då det blåste på rätt kraftigt så man fick paddla på hela dagen utan någon längre vila. Det kom upp rätt fina fiskar, flera över metern och den längsta mätte 112cm. Sussi Stridh (Sussis Symfoni) vann tävlingen på imponerande 3m gädda på 3 fiskar. Själv slutade jag på en 4 plats och det får man vara nöjd med då det var rätt många riktigt duktiga flugfiskare med bl.a. Niclas Bauer, Sivan och Bo Lundgern bara för att nämna några välkända profiler som deltog.
Site Builder drivs av  Vistaprint