-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Gotland 2014

Gotland 2014, blev en upplevelse med blandade känslor. Fisket var inte alls i närheten av vad jag har vant mig vid dom senaste åren. Trots rapporter om riktigt bra fiske för några veckor sedan så lyckades vi bara få upp några enstaka öringar och lite följen men vi kom inte i kontakt med några mängder. Däremot fick vi nästan sommarkänsla på dagarna med varma soliga dagar och ganska kalla nätter. Vattnet hade värmts upp till 10 grader så det var kanske inte perfekta förhållanden men det går alltid att hitta ursäkter när fisket är lite sämre. Ett överflöd på god mat fick vi i alla fall med bl.a. närproducerat kött från familjen Hermansson på Botvalde gård. Deras korvar är av absolut världsklass! Trevligt sällskap har räddat många fisketurer där fisket sviker och så även den här gången. Stort tack till mina fiskekamrater!
Site Builder drivs av  Vistaprint