-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Träning inför NM

Under veckan som gick så har jag legat ute på sjön en hel del. Hade min första kund på gäddflugfiske som tyvärr bara fick några timmars fiske p.g.a. en olycka men lyckades få upp nån gädda och bränna en något större. Trots en minst sagt strulig dag så var han så nöjd att han ville boka in en ny dag snarast. Igår var jag ute och rekade/tränade med teamet (Patrik och Felix) inför nästa helgs Nordiska Mästerskap i Gäddfiske som går av stapeln vid Skansholmen. Efterleks fisket är bra i vissa vikar men på sina håll pågår leken för fullt så det gäller att välja rätt för att det ska nappa. Det ser ut att bli ett bra startfällt med flera namnkunniga team så det kommer att bli en upplevelse att vara med. I dagsläget är det över 20 team anmälda och det kommer säkert att bli fler då efteranmälan är tillåten på startdagen.
Site Builder drivs av  Vistaprint