-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Sommaren är på gång

Det har hänt en del sen sist. Deltog i tävlingen NM i gäddfiske där vi lyckades få upp 10 gäddor men ingen godkänd. Fick mottaga det lite mindre hedersamma priset "Lucky Looser" så nu får man leva med att vara en looser ett tag, haha. Sen kom sommaren med en värmebölja och gäddfisket blev för min del riktigt segt, skulle ha satsat på gösfiske istället tror jag. Värmen följdes av en period med riktigt kraftiga nordanvindar och några tuffa dagar på sjön, en och annan gädda kom upp trots det tuffa vädret. En kväll ringde en av de etablerade guiderna och frågade om jag kunde ta en guidning dagen efter. Han var dubbelbokad och typiskt så var det en av de få dagar jag också redan var bokad. Tråkigt att inte kunna hjälpa till den här gången men samtidigt kul att bli kontaktad, då finns man ju på något sätt på en "lista". Det är bara att kämpa på och fortsätta fiska, fiska och fiska, förr eller senare så lossnar det.
Site Builder drivs av  Vistaprint