-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Midsommarfiske

Midsommarfirandet blev måttligt i år då jag skulle ut och jobba både midsommardagen och på söndagen. Först ut var en gammal kollega från DeLaval, Fredrik och hans Holländska kompis Ard. Vi började med att fiska lite strömming för att sedan meta gös och Ard fick en mindre på 2kg. Efter en trevlig lunch så åkte vi och fiskade gädda på eftermiddagen och båda två fick bekanta sig med gäddorna från Mörkö. En mycket trevlig dag och riktigt kul att träffa Fredrik igen.
På söndag mötte jag upp med vad jag numer kan utnämna till min första stamkund, "Dan the Man" som ställde in en resa till Orkla bara för att åka ut med mig och fiska gädda och det är 4:de gången bara i år som han kommer hit. Den här gången nappade det hyfsat bra, 15 gäddor och alla på fluga dock fick han inte den där stora som vi är ute efter, men det kommer. Vädret den här dagen innehöll ALLT, regn, blåst, stiltje, sol, hagel allt om vartannat men som sagt gäddorna var på hugget längs vissa vasskanter och med tanke på att vi inte kom ut förrän vid 12 tiden så tycker jag att resultatet var godkänt.
Site Builder drivs av  Vistaprint