-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Sommar

Sommar, sol, bad och skärgård hänger ihop och hittills i år så måste man ju säga att juli har varit en perfekt semestermånad här hemma med många varma soliga dagar. Har varit ute med familj och vänner några gånger senaste tiden och mest bara njutit av sommaren i skärgården. Lite fiske har det såklart blivit men inte som jag hade tänkt. Jag var lite inställd på att ägna mig åt abborrfiske när det blev så pass varmt men det har visat sig att gäddorna har varit riktigt på hugget trots sommarvärme. Var ute i förra veckan med några av mina gamla vänner och kollegor från DeLaval tiden och vi var lite inställda på att jigga abborre på grynnor men dels p.g.a. vinden och framförallt att fina gäddor visade sig vara på hugget i sundet där vi stannade till vid första stoppet så blev det gäddfiske för hela slanten den dagen. Vi hade ett 30 tal kontakter varav 15 kan anses landade och en del riktigt fina. Vattentempen låg mellan 18 och 20 och gäddorna nappade på det mesta, spinnare, jigg, vobbler och jerk men favoriten för dagen blev ännu en gång Westin Swim i abborrfärg. Det var väl så nära abborre vi kom den här dagen, färgen på dragen alltså, förutom Jonas lilla borre på bilden. 
Båten och motorn är nu nyservad och all fiskeutrustning genomgången och kompletterad så nu är jag laddad inför resten av sommaren och framför allt inför höstens fiske. Hoppas ni alla får en riktigt skön sommar!
Site Builder drivs av  Vistaprint