-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Hösten är här

Efter en av de varmaste somrarna jag kan komma ihåg så har nu hösten kommit till Stockholms skärgård. Jag har under augusti och september ägnat mig mest åt abborre fiske och vi har ett otroligt bra fiske efter abborre den här årstiden i skärgården. Vissa dagar nappar det i stort sett på vartannat kast och även storleken på borren är riktigt bra. För några veckor sedan genomförde jag tillsammans med 6 andra guider min hittills största företagsguidning i Trosa skärgård med 28 gäster fördelade i 7 båtar. Det blev ett mycket uppskattat arrangemang och fantastiskt roligt att få jobba ihop med så proffsiga guider. Har även genomfört en test av konceptet kring att hålla flugfiskekurser och vi fick några härliga dagar med höstfiske efter harr i Älvdalen. Tycker det är ett bra betyg att en som aldrig flugfiskat tidigare lyckas fånga 5 fina harrar på torrfluga under de första flugfiskepassen i älven. Nu närmast står gäddfiske på dagordningen och jag har även ett antal guidningar på gäddflugfiske inplanerade. För en inbiten gäddfiskare så är hösten en riktig höjdpunkt på året då höstvindarna trycker in gäddorna längs kanter och vassar.
Site Builder drivs av  Vistaprint