-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Högt och lågt!

Helgens guidningar var verkligen högt och lågt. Det började rätt så bra med fredagens flugfiske guidning efter gädda och med 10 starka höstgäddor samt några borrar i båten på en endast en man som flugfiskade så kändes det riktigt bra. Danne lyckades hiva ut flugorna på rätt ställe trots en hyfsat kraftig vind. På lördagen så klarnade vädret upp och det såg riktigt lovande ut till en början men vindarna tilltog rejält och framför allt var inte gäddorna alls på hugget. En av de segaste dagarna hittills var ett faktum trots att Jesper med kompisar slet och kämpade stenhårt. Båten slänges in i vassarna på vindsidan så det var näst intill omöjligt att fiska effektivt och när inte heller abborrarna nappade på några av ställena som fiskade bra på fredagen så bröt vi upp runt 16 och jag kunde konstatera att detta blev ett av bottennappen i år. Tycker lite synd om grabbarna som hade sett fram emot det här men dom är kanske på bättre humör idag när Bajen vunnit  hemma med 4-1. Det är ju lite bättre än Jespers 1-0-0 i gäddfiske.
Site Builder drivs av  Vistaprint