-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Fyrbent kund i båten

Under några av förra veckans guidningar fick jag en fyrbent kund i båten, Putte. Han är en riktigt entusiastisk fiskare. När det gick lite för långt mellan nappen så blev han otålig och gnydde lite samtidigt som han blängde uppfordrande på husse och man kunde liksom se att han tänkte "vad håller du på med husse, du bara står där och viftar med spöt i stället för att kroka på en gädda". När väl en gädda kom i håven så  blev Putte upphetsad och ville också hoppa ner i håven och "krama" gäddan. Med 10-15 gäddor i håven per tur så blev till slut både Putte och husse nöjda. Ja husse väntar i och för sig ännu på den där STORA gäddan som vi letar efter, men den kommer.
Jag har sen sist även gjort en företagsguidning tillsammans med Hasse Nordin, där vi fiskade efter gös och gädda och även om antalet inte var så imponerande så kom det upp både gös, gädda och abborre i båtarna på en halvdagsguidning, så det fick godkänt i alla fall.
Nu börjar vattentempen att närma sig havsöringsläge, så det är snart dags för att leta lite efter "havets silver".

Site Builder drivs av  Vistaprint