-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Det stormar idag

Idag sitter jag framför brasan och ute drar stormarna förbi. Det går 17 m/s i medelvind ute vid Landsort så då får båten bli på land. Jag har sen sist deltagit i Trexen tillsammans med 2 sköna snubbar från Team Rebenga men trots att vi verkligen slet och fick fiska ostört på mina favoritspots så lyckades vi inte lura någon gädda över metern. Det lyckades inte många andra team heller med så det är bara att konstatera att gäddfisket är lite segt just nu. Var i fredags ute vid Årsta Havsbad och hjälpte Hasse Nordin med en företagsguidning och även om vi fick en del gäddor så blev det inga större. Den här gången spelade det kanske inte så stor roll då gästerna verkade nöjda och glada ändå, bara det nappade  lite grann och alla i båten fick fisk. Totalt fem båtar var ute och det kom upp någon öring också. Jag tycker fortfarande att det är lika kul med dom här större guidningarna där man får träffa lite andra guider och gäster som även om dom inte är fiskenördar så verkar dom verkligen uppskatta den här typen av event. Nu närmast ska jag äntligen ut på lite öringsfiske. Fick rapporter i helgen om att öringarna är på plats och det har kommit upp riktigt fina pjäser senaste tiden.
Site Builder drivs av  Vistaprint