-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Julklappstips

Tänk att det är 1:sta advent redan nu på söndag och julen närmar sig med stormsteg. Här kommer ett julklappstips till dig som letar julklapp till någon när eller kär och som skulle uppskatta att få komma ut i skärgården och fiska eller bara njuta av naturen.
Nu under december kan du köpa ett presentkort gällande för en person för endast 1500:- (värde 1750:-) och giltigt att användas under hela säsongen 2015. Detta inkluderar en heldags fiske i min båt med all fiskeutrustning samt lån av varm flytoverall om så krävs, dricka, kaffe, tilltugg samt lunch. Tid och plats bokas efter önskemål.
Jag kan även erbjuda presentkort för grupper upp till 4 personer för familjeutflykter eller kompisgäng. Kontakta mig för mer information om du är intresserad!
Site Builder drivs av  Vistaprint