-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Säsongen 2015 är igång!

Då är säsongen 2015 igång. Det är helt isfritt nu i skärgården och jag har redan varit ute på 2 guidningar. Har hittills i år fått upp 2 gäddor över 100cm och 1 av dom var en klar 10+ dock gjorde jag en lite väl snabb catch &release så vi kunde tyvärr inte väga den. Gäddfisket är bra nu men det gäller att vara försiktig med dom stora honorna som börjat samla på sig rom nu. Vi vill ju bevara dom här riktigt stora honorna så att dom kan fortplanta sig så det gäller att hantera dom varsamt och släppa tillbaka dom i gott skick. Enligt rapporter från andra guider så är även havsöringsfisket bra och förhållandena ser väldigt lovande ut den närmaste tiden. Ska närmast ut på en 2 dagars körning med övernattning. Det ser jag framemot, rapporter kommer. Gotlands resan är fullbokad och det är ett laddat gäng som sticker ner till gutarna och havsöringarna i början av April.
Site Builder drivs av  Vistaprint