-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Vårfisket har tagit fart

Våren har nu kommit till Stockholms och Trosa skärgård. Fisket är riktigt bra vissa dagar. Senaste turen fick vi 10 gäddor på 2 man och endast 5 timmars fiske. Tappade minst lika många till så det är bra i vissa vikar. I fredags fick vi en bonus öring då vi fiskade efter gädda och det är ju alltid trevligt. Fortfarande rätt kallt i vattnet, runt 3 grader så fiskarna står rätt stilla och dom flesta har mycket mask. Förra helgen testade jag tillsammans med 2 vänner konceptet med 2 dagars fiske och en övernattning i stuga på vandrarhemmet Snipan i Trosa. Kanon trevligt och uppskattat. Enkelt men riktigt bra boende till rimliga priser och ett stenkast från hamnen där båten ligger redo att sticka ut till gäddvikarna i Trosa. Ett stenkast åt andra hållet ligger Trosa stadskärna så man kan glida in på Bomans Hotell o Restaurang och äta fint och gott eller ta en ugnsbakad pizza på Grekiska kolgrillen eller så stannar man i stugan och grillar något på egen hand, allt efter behag.
Site Builder drivs av  Vistaprint