-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Stora fiskar nu

Flera stora gäddor har kommit upp i år. På bilden en som var strax under 10 kg och 103cm, fångstmannen är Danne. Har haft upp ytterligare 2 gäddor i 10 kg klassen samt ett antal visuella kontakter vid båten med riktigt stora firrar. Det här året har börjat bra och även ett gäng öringar har det blivit dock inget stort på den fronten men väl vackra och fina silver. Nu till påskhelgen kör jag "drop in" fiske för alla som vill boka en plats i båten. Det är ett gyllene tillfälle även för dig som är ensam att boka in en plats i båten. Jag lämnar 20% rabatt och då ingår all fiskeutrustning som vanligt samt dricka, kaffe och lunch. Erbjudandet gäller hela påskhelgen dvs. från torsdag 2/4 till och med måndag den 6/4.
Site Builder drivs av  Vistaprint