-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Sommartider

Sol, sommar och semester! Nja, solen lyser med sin frånvaro och sommaren känns lite som höst men många har semester nu. Dock inte jag då jag jobbar extra med ett renoveringsarbete, så under Juli månad kommer jag att vara tillgänglig för fiske fre - sön. Den här tiden är det framförallt gös fiske (trolling och jigg) ute på fjärdarna, gäddfiske på friliggande grynnor och abborrfiske runt grynnor som gäller. Du är varmt välkommen att boka in en dag oavsett om du/ni är en grupp eller om du är ensam. Kontakta mig på 0709708844 eller email lars@lindahlsfishing.com
Site Builder drivs av  Vistaprint