-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Bra fiske nu!

Oktober har så här lång bjudit på bra gäddfiske. Har legat mellan 15 till 30 gäddor per tur och en del hyfsade i size på upp till 7kg. Även fin gös har kommit upp och även här är den största på 7kg. Sista turen fiskade vi mest fluga och det börjar bli riktigt hett nu för flugfisket då vatten tempen sjunker. Har flera lediga dagar både i veckorna och på helgerna under resterande oktober samt november så hör av dig om du vill komma ut på ett kanonfiske nu i slutet av säsongen. Gädda och havsöring är hetast nu men även gös och abborre går bra.
Site Builder drivs av  Vistaprint