-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Jakten på Storgäddan 26-27/3 2016

Fira påsken på ett annorlunda sätt i år och följ med på ett unikt 2 dagars äventyr där vi kommer att fiska riktat efter stor gädda i ett av landets bästa gäddvatten, Trosa skärgård. Det här riktar sig i första hand till dig som fiskat en del tidigare och är beredd att nöta på ordentligt för att få upp den där drömgäddan. Jag kan inte lämna fångsgaranti men jag kan garantera att vi kommer att fiska med rätt beten på rätt ställen där det garanterat finns riktigt stora gäddor och den här tiden på året är chansen som störst att hitta drömgäddan. Förra året krokades fyra gäddor runt 10kg i min båt den här tiden. Den på bilden vägde 9,57 och nämnas kan att vi tappade och såg ytterligare riktigt stora firrar.

Det här erbjudandet inkluderar 2 dagars fiske från båt med guide samt en övernattning i stuga på Trosa Vandrarhem, lunch båda dagarna samt frukost på söndag. Om du vill får du såklart ta med egen fiskeutrustning men annars tillhandahåller jag all nödvändig utrustning.
Priset för allt det här är endast 2600:- per person och det finns bara 3 platser så det är först till kvarn som gäller. Detta pris gäller endast detta unika tillfälle så passa på att ge dig själv ett påskägg som du sent ska glömma.

Anmälan gör du genom att kontakta mig på 0709708844 eller lars@lindahlsfishing.com
Site Builder drivs av  Vistaprint