-
RSS

Senaste inläggen

Vårsäsongen börjar snart komma igång
Tack för ett fantastiskt 2016
Kanonfiske
Höstfisket drar igång!
Boka en fisketur i Juni

Kategorier

Båten
Betestips
Erbjudanden
drivs av

Min Blogg

Vårsäsongen börjar snart komma igång

Nu är snart våren här och säsongspremiären närmar sig med stormsteg. Så snart isarna har gått så kör jag igång och då i första hand med havsöringsfisket. Helgen 17-19 mars kommer jag att vara på Sportfiskemässan i Jönköping. Du hittar mig i Sveriges Organiserade Fiskeguider, SOFs monter C660. Har du planer på att besöka mässan så titta gärna in vår monter och häng lite. Det verkar bli fullt med aktiviteter och "alla" fiskekändisar kommer att vara där så det blir säkert värt besöket (och näe det är inte jag på bilden utan Claes Svartzonker Claesson som också dyker upp på mässan).
Site Builder drivs av  Vistaprint