top of page

Företagsevenemang!

Planerar du en kickoff, konferens, teambildning, kundevent, avdelningsmöte eller något liknande, då kan detta vara något för dig!

Vi erbjuder fiske & natur evenemang för både små och stora grupper. Upp till 50 gäster är inte ovanligt men vi kan även ta emot större grupper. Vi tar er med ut i skärgården för en upplevelse utöver det vanliga.

Välj mellan heldag eller halvdag, om ni vill ha lunch eller inte. Kombinera eventet med konferens bokning och kanske en middag på någon skärgårdsrestaurang. 

Utrustning

En dag med oss på sjön startar med att vi hämtar upp er på avtalad tid och plats. Vi kan utgå från Grisslehamn i norr till Trosa i söder allt beroende på önskemål. Därefter förser vi er med lämplig utrustning såsom flytvästar, varma overaller och fiske utrustning. Det enda gästerna behöver ha med sig är bra skor och något varmt på huvudet om vädret kräver detta. Efter fördelning i båtar om 3-5 gäster per båt så ger vi oss ut i skärgården. Om ni önskar lunch så ordnar vi såklart med det. Kaffe, dricka och enklare tilltugg ingår alltid i våra turer. Vid dagens slut lämnar vi av er vid avtalad plats där ni kan fortsätta er konferens eller vad ni nu planerat för resten av dagen/kvällen.


Kontakta mig med dina önskemål så sätter vi ihop ett

lämpligt upplägg för just ditt sällskap.

bottom of page